B&R Dakwerken B.V. is de specialist op het gebied van dakwerkzaamheden en installeren van zonnepanelen.

Vakmanschap en ervaring van ruim 25 jaar, zorgen voor inhoudelijk specialisme. B&R Dakwerken B.V. is echter méér dan een dakdekkersbedrijf. B&R Dakwerken is partner, regisseur, adviseur en organisator voor al haar opdrachtgevers. In het vervullen van deze verschillende rollen voor onze relaties, zijn twee zaken zo solide als een dak op een huis:

B&R Dakwerken B.V. behartigt uw belangen en heeft haar oog altijd gericht op een effectieve samenwerking.

B&R Dakwerken B.V. werkt vanuit een eenvoudige visie en filosofie. Wij zijn trots op onze medewerkers omdat zij B&R Dakwerken B.V. maken tot ware specialist. Al onze medewerkers zijn vakmensen en hebben vakopleidingen genoten bij VEBIDak. Uiteraard worden zij met regelmaat bijgeschoold om zo te voldoen aan de meest recente ontwikkelingen. Oprecht advies, betrouwbare planning, gedegen uitvoering, veilig onderhoud en uitstekende nazorg. Wat ons betreft een wijze van werken die vanzelfsprekend is.

B&R Dakwerken B.V. is met name betrokken bij grote en kleine projecten. We werken veel samen met overheidsinstanties, projectontwikkelaars, woningcorporaties, zorginstellingen, particuliere en ontroerendgoed beheerders. Naast landelijke projecten vindt u ‘onze daken’ ruimschoots in Brabant.

Kortom uw specialist is al uw dakwerkzaamheden en zonnepanelen.